Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Risen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

12471356_1663862940531396_57172639580029

» ADRES IP: MCWG.ENCH.PL

Wielkie otwarcie reaktywacji już 2 stycznia o 19:00!

1389987932-U1076861.png

1390041942-U1076861.png

Pamiętasz jeszcze serwer MCWG? Kilkanaście miesięcy temu

odnosił największe sukcesy i był wzorem do naśladowania dla innych projektów.

Może pora wrócić do tych czasów?

W ciągu ponad roku istnienia serwera zostało zarejestrowane ponad

100.000 unikalnych kont graczy, a na otwarciu każdej edycji

odnotowywaliśmy rekordową liczbę ponad 300 graczy online.

Napiszmy tę samą historię raz jeszcze, gotowi na przygodę? Jedziemy!

1389987932-U1076861.png

1390041895-U1076861.png

» ADRES IP: MCWG.ENCH.PL

» SLOTY: 300

» AUTORYZACJA: no-Premium

» WERSJA: 1.7.X 

» TYP SERWERAwojny gildii

1389987932-U1076861.png

1390043298-U1076861.png

1389987932-U1076861.png

> YOUTUBERZY.

Denerwuje Cię brak większej ilości graczy u konkurencji?

Pragniesz serwera, gdzie przeciwnika możesz spotkać wszędzie?

U nas tak właśnie jest!

Jesteśmy świadomi, że na tego typu serwerze duża ilość

graczy, to podstawa, więc nawiązaliśmy współpracę z

wieloma YouTuberami, których ilość widzów znacznie przekracza 20.000!

Dowiedz się więcej w sekcji PARTNERZY niżej!

1388145740-U1070406.png

> WTYCZKI.

Niby autorskie pluginy, pseudo programiści z

wiedzą minimalną, skrypty, skradzione i edytowane pluginy?

Nie! To nie u nas!

Na serwerze wszystkie pluginy mamy autorskie,

oczywiście nie licząc takich jak WorldGuard, WorldEdit, PEX itp.

które są podstawą każdego serwera.

1388145740-U1070406.png

SPOŁECZNOŚĆ.

Gracze to dla nas rzecz priorytetowa.

Wspólnie dbamy o to, aby na serwerze atmosfera była jak najlepsza

i abyśmy wspólnie tworzyli jedną wielką społeczność. :-)

Wasze zdanie i propozycje dotyczące serwera są dla nas bardzo

ważne dlatego udostępniamy dla Was FANPAGE na którym pojawiają

się najświeższe informacje.

1389987932-U1076861.png

1390059516-U1076861.png

Już wkrótce;) 

1389987932-U1076861.png

1390068167-U1076861.png

100.png     100.png     100.png     100.png     100.png

1390063145-U1076861.png

Uff, dotrwałeś do końca...

Widzimy się na serwerze, bądź z nami!

» ADRES IP: MCWG.ENCH.PL

1389987932-U1076861.png

5465845486.png

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja już czekam z rodziną B) 

Polecamy serwer, czekamy na start  B)  xD

Dzięki za opinię. Jeżeli macie jakiekolwiek pytania co do serwera, to piszcie śmiało, postaram się na wszystkie odpowiedzieć.

Więcej informacji o serwerze już od jutra w postach na naszym fanpejdżu.  B)

P.S. Krótki filmik informacyjny z serwera, żeby nikt nie miał wątpliwości, że to naprawdę ja robię reaktywację.  xD

5465845486.png

Opublikowano

Dzięki za opinię. Jeżeli macie jakiekolwiek pytania co do serwera, to piszcie śmiało, postaram się na wszystkie odpowiedzieć.

Więcej informacji o serwerze już od jutra w postach na naszym fanpejdżu.  B)

P.S. Krótki filmik informacyjny z serwera, żeby nikt nie miał wątpliwości, że to naprawdę ja robię reaktywację.  xD

tak mam pytanie, czy na serwerze będą autorskie skrypty? :D Bo ze mnie taki dobry developer że mogę wam napisać xDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Czm serwer postawiony na enderchest? Nie lepszy Vps?

Prawdopodobnie biedny jest risen.

­

Opublikowano

Do czasu pojawienia się screenów prezentację mogę nazwać niestety tylko dobrą ;/ Fajnie by było dodać jakiś dokładniejszy opis rozgrywki i przedstawienie kilku waszych pomysłów. Myślę, że wtedy bardziej zachęcilibyście graczy.

Co do trybu - ech, Survival+Gildie... Źle mi się to kojarzy, ale może urozmaicenia i pomysły to przykryją :)

Wersja gry niestety jest już przestarzała - w następnym 2016 roku liczyłbym na pojawienie się u was obsługi 1.8.

Przyczepię się też do hostingu - kojarzy mi się on głównie z lipnymi serwerami Survival+Gildie na 1.7.2, ale zauważyłem, że możecie się przenieść, więc tak naprawdę czepiam się w tym momencie z byle powodu ;D

Podsumowując - po prezentacji mogę wywnioskować, że serwer może być ciekawą alternatywą dla przeciętnego Survival+Gildie, ale nie chcę oceniać książki po okładce.

Opublikowano
Oczywiście nie licząc takich jak WorldGuard, WorldEdit, PEX itp.

Ehem. Czyli twierdzisz, że jeśli posiadam pliki, które nie posiadają w sobie PEX/WG to.. To nie jest serwer xD?

@topic

Zobaczymy co z tego wyniknie. Mam nadzieję, że jeśli już macie tą współpracę z YouTuberami to kupicie porządną maszynę..

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano
Oczywiście nie licząc takich jak WorldGuard, WorldEdit, PEX itp.

Ehem. Czyli twierdzisz, że jeśli posiadam pliki, które nie posiadają w sobie PEX/WG to.. To nie jest serwer xD?

@topic

Zobaczymy co z tego wyniknie. Mam nadzieję, że jeśli już macie tą współpracę z YouTuberami to kupicie porządną maszynę..

@OldisPL szczerze mówiąc prezentacja nie jest moja, nawet dokładnie nie zerknąłem co w niej jest, więc na temat jej treści nie będę się wypowiadał.

Co do maszyny - posiadamy już jedną potężną maszynę, dokupienie kolejnej nie stanowi dla nas żadnego problemu. Po prostu nie mamy domeny .pl, bo została zarejestrowana przez inną osobę, a pierwsza edycja będzie taka mocno "pilotażowa", żeby zobaczyć jak to się przyjmie, więc nie chcemy wydawać większych pieniędzy. ;)

Czekam na start! ;3 Może zagram ;3

Zapraszamy! :)

5465845486.png

Opublikowano

ja tesz zerknę co zrobiłeś kumplu

mam nadzieje że posiadacie antybota wraz z ochroną antyproxy bo moge takiego wam zainstalować mihał pisz pv

Opublikowano

wejde na 100% mihale

na pewno wbije, zapowiada sie kozacko

Dzięki, Lordzie! :)

ja tesz zerknę co zrobiłeś kumplu

mam nadzieje że posiadacie antybota wraz z ochroną antyproxy bo moge takiego wam zainstalować mihał pisz pv

Antybota posiadamy, ale wiem, że jesteś genialnym programistą, więc z pewnością masz lepszego! ;)

5465845486.png

Opublikowano

Dzięki, Lordzie! :)

Antybota posiadamy, ale wiem, że jesteś genialnym programistą, więc z pewnością masz lepszego! ;)

tak posiadam lepszego antybota i wcale nie podbijam ci prezentacji hehehe

jaki % jest na te bossy na mapie? i co z nich wypada? bo na ostatniej edycji dropiły sety 4/3 i miecz 3/2. I w jakiej cenie ranga VIP?

Opublikowano

można wiedzieć co będzie dodane na serwer (jakie dodatki) i kiedy serwer startuje ? :)

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

jaki % jest na te bossy na mapie? i co z nich wypada? bo na ostatniej edycji dropiły sety 4/3 i miecz 3/2. I w jakiej cenie ranga VIP?

Wiem, że posiadasz. Ty wszystko masz lepsze, mój koderze! <3

Odpowiadając na Twoje pytanie, jest 2% szansy na zespawnowanie bossa (w praktyce co około 10 minut gdzieś w okolicach spawnu pojawia się giant). Wypadają z nich sety, miecze, czasem z enchantami, czasem bez, często już lekko podniszczone. ;)

Jeśli chodzi o rangi - na serwerze będzie dostępna ranga VIP w cenie 7.38 PLN oraz SVIP za 17.22 PLN. Kupić je będzie można bezpośrednio w grze przez komendę /vip kup <kod>, będą aktywne do końca edycji lub minimum 30 dni. :) Oprócz tych dwóch rang nic więcej do kupienia nie będzie, żadnych setów, unbanów i innych syfów jak na konkurencyjnych serwerach nastawionych pod zarobek. ;)

można wiedzieć co będzie dodane na serwer (jakie dodatki) i kiedy serwer startuje ? :)

Serwer startuje 2 stycznia o godzinie 19:00. Co do dodatków, to wiele tego nie będzie - prosty serwer, ale z przyjemną rozgrywką nastawioną na gracza. Wpadnij, sam zobaczysz o co nam chodzi! ;)

5465845486.png

Opublikowano

Wiem, że posiadasz. Ty wszystko masz lepsze, mój koderze! <3

Odpowiadając na Twoje pytanie, jest 2% szansy na zespawnowanie bossa (w praktyce co około 10 minut gdzieś w okolicach spawnu pojawia się giant). Wypadają z nich sety, miecze, czasem z enchantami, czasem bez, często już lekko podniszczone. ;)

Jeśli chodzi o rangi - na serwerze będzie dostępna ranga VIP w cenie 7.38 PLN oraz SVIP za 17.22 PLN. Kupić je będzie można bezpośrednio w grze przez komendę /vip kup <kod>, będą aktywne do końca edycji lub minimum 30 dni. :) Oprócz tych dwóch rang nic więcej do kupienia nie będzie, żadnych setów, unbanów i innych syfów jak na konkurencyjnych serwerach nastawionych pod zarobek. ;)

Serwer startuje 2 stycznia o godzinie 19:00. Co do dodatków, to wiele tego nie będzie - prosty serwer, ale z przyjemną rozgrywką nastawioną na gracza. Wpadnij, sam zobaczysz o co nam chodzi! ;)

ja też Cię uwielbiam, zwłaszcza wtedy kiedy mi nie umiesz pomóc z pluginem mówiąc że mam dziwne błędy - piękne czasy xD

a czy na serwerze będzie Pay2Win? nie lubie tego typu serwerów iż lecą one tylko na hajs. Dodatkowo proszę daj mi znać jak najszybciej!

Opublikowano

a czy na serwerze będzie Pay2Win? nie lubie tego typu serwerów iż lecą one tylko na hajs. Dodatkowo proszę daj mi znać jak najszybciej!

Jasne, że nie. Tak jak wspomniałem będą tylko rangi VIP, SVIP, poza tym niczego innego w sklepie nie będzie. ;) Oczywiście o żadnej faworyzacji też nie ma mowy.

P.S. Mamy nowego spawna, polecam wpaść na otwarcie chociażby po to, żeby go zobaczyć, bo robi naprawdę ogromne wrażenie moim zdaniem. :)

5465845486.png

Opublikowano

jestem na serwerze teraz i widze ten nowy spawn.

będzie kozacko czuje to. avaterys stara się jak może by dopracować ten projekt i to widać po serwerze.

Opublikowano

jestem na serwerze teraz i widze ten nowy spawn.

będzie kozacko czuje to. avaterys stara się jak może by dopracować ten projekt i to widać po serwerze.

Dzięki za opinię. Staram się, aby wszystko fajnie wyglądało i co najważniejsze działało stabilnie. :)

Na naszym fanpejdżu wstawiłem przedmioty wymagane do założenia gildii. Jeśli dobijecie 20 polubień w owym poście, jutro wstawiamy filmik prezentujący serwer! :D

5465845486.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...